Consultancy

Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan professionele ondersteuning bij een project of zijn van plan om (tijdelijk) op te schalen.

Met ons team van ICT professionals vervullen wij die vraag of behoefte van onze opdrachtgevers..Dat is ons vak.

Ons team bestaat uit ervaren en betrouwbare specialisten met kennis van de actuele methodieken en werkwijzen. Naast het leveren van service professionals, functioneel beheerders en functioneel consultants helpen wij opdrachtgevers met het finetunen van beheerprocessen, het implementeren van nieuwe methodieken of het optimaal toepassen van een Agile werkwijze. Onze innovatieve manier van werken en transparante wijze van samenwerken creëert een relatie waarbij onze opdrachtgevers in staat worden gesteld om te kunnen focussen op hun core dienstverlening.

Advies

Wij hebben zeer veel kennis in huis waardoor wij onze opdrachtgevers kunnen inspireren en adviseren om de juiste keuzes te maken en samen innovatieve oplossingen te realiseren.

Naast het projectmatig inzetten van onze Functionele consultants helpen wij opdrachtgevers door gedegen, onafhankelijke en creatieve adviezen uit te brengen. Dagelijks werken wij aan vraagstukken over bijvoorbeeld het inbedden van functioneel beheer in een Devops omgeving of het toepassen van Agile werkwijzes op functioneel beheer processen. Innovatief (effectief) kunnen samenwerken vereist een bepaalde mate van transparantie en vertrouwen. Om het vertrouwen van onze opdrachtgevers te behouden werken wij dan ook alleen met de beste professionals.

Maak een afspraak.