Wij zijn pioniers gespecialiseerd in functionele consultancy nieuwe stijl. Wij geloven in onderscheidend vermogen door inzet van onze T shaped professionals met de juiste mindset. Vakmensen die net die stap verder gaan voor onze opdrachtgevers. Als inhoudelijke kennispartner begeleiden wij zowel professional als opdrachtgever naar een duurzame manier van werken.

Wij hebben zeer veel kennis in huis en ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling door scholing, begeleiding en coaching. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties binnen het publieke domein en de private sector. In deze omvangrijke omgevingen werk je in een groter speelveld waardoor je meer dynamiek in je werk hebt en je meer facetten aanraakt.

Deze ervaring en het ontwikkelen van de proactieve houding die daar bij hoort maakt dat je toe treed tot de nieuwe lichting T shaped consultants. Vakmensen die complexe projecten kunnen managen vanuit een stuk inhoudelijke (proces) kennis, empatisch vermogen en leidinggevende vaardigheden.Een innovatieve denkwijze om snel resultaat te kunnen leveren is belangrijker dan ooit!

Binnen SolutionNow zijn wij een goed op elkaar ingespeeld team om hard te kunnen werken aan onze gezamenlijke doelen.

Wij passen ons aan aan de wisselende behoeftes van onze opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt om als organisatie te groeien, succesvol en gelukkig te zijn.

Onze visie, missie en waarden
helpt ons om dit te bereiken.

Visie
(wat willen wij bereiken)

Het veranderen van de kijk op Functionele consultancy door op een persoonlijke en transparante wijze als adviseur op te treden naar onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie
(hoe gaan wij dit doen)

Wij communiceren op persoonlijke level en luisteren oprecht naar de individuele behoefte van onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s.

We leveren wat wij beloven en creëren hierdoor vertrouwen, ambassadeurs, nieuwe opdrachtgevers en nieuwe collega’s.

Onze naam zegt het al… Wij leveren de oplossing en staan voor een persoonlijke en transparante ervaring waarbij eerlijke feedback en continue verbetering centraal staan.

Waarden
(waar staan wij voor)

Perfectie: Wij leveren altijd wat wij beloven met de hoogste kwaliteit-standaard. Wij maken geen beloftes die wij niet waar kunnen maken.

Integriteit: Wij zijn integer, gaan voor eerlijkheid en hanteren morele waarden.

Respect: Wij behandelen onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s met wederzijds respect en waarderen individuele verschillen.

Passie: Vol enthousiasme, energie en begrip voor de behoeftes van onze opdrachtgevers en kandidaten houden wij ons dagelijks bezig met IT bemiddeling.

Transparantie: Wij communiceren duidelijk en open in alles wat wij doen en zijn voorstander van open discussies, ideeën, meningen en opvattingen.

Maak een afspraak.